zondag 12 mei 2013

Roti Koekoes


Benodigdheden:
7 eieren
300 gram suiker
300 gram bloem
2 zakjes vanillesuiker
Schone theedoek.
Rijststomer.

Mix de eieren, vanillesuiker en de suiker een kwartier op hoge snelheid.
Doe daarna, op lage snelheid, de bloem erbij.
Breng ondertussen een flinke laag water aan de kook. Zoveel dat het stoommandje net niet in aanraking met het water komt.
Leg de theedoek in het stoommandje en giet het beslag erin.
Doe de deksel erop en knoop de punten van de theedoek boven de deksel aan elkaar vast.
Stoom het geheel minstens 30 minuten, laat het water zachtjes koken.
Knoop de theedoek los en kijk of het beslag eruit ziet als een cake. Ziet het er nog vloeibaar uit. Ga dan door tot het stevig genoeg is.
Eet smakelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten